Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı’nda doktora eğitimi alan öğrencilerin Anabilim Dalı ilgi alanındaki konuları lisans düzeyindeki eğitimden daha kapsamlı olarak öğrenmesi, ileri görüntüleme tekniklerinden konik ışınlı bilgisayarlı tomografi ile görüntüleme ve görüntülerin farklı kesitlerde işlenip değerlendirilmesinde yetkinlik kazanması hedeflenir. Ağız, Diş ve Çene radyolojisi ile ilgili klinik beceri, teorik bilgilerin artırılması ve bu konularda nitelikli bilimsel araştırmalar yapılabilme becerisi kazandırılmasına yönelik bir eğitimdir.

Hamidiye Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı’nda Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Doktora Programı 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi tibariyle öğrenci kabulüne başlayacaktır.